From Fatness To Fitness – viikko 09

Lauantai 2019-04-06

Viikko on taas takana ja tavalliseen tapaan on aika postata lenkit ja painon kehitys. Paino on junnannut edelleen keskiarvoltaan, mutta keskimäärin on menty alaspäin. Tarkoitan tällä sitä että useampana aamuna on paino ollut matalampi kuin edellisenä viikkona, mutta yhtenä tai kahtena päivänä painon oltua merkittävästi korkeampi on tietenkin keskiarvo noussut.

Lenkkeilyä tuli harrastettua useampana päivänä, mutta useampana päivänä jätin myös väliin. Syynä tähän on se että olin alkuviikosta sairaslomalla ja maanantaina aamulla huomasin jo lenkin jälkeen että vielä ei ole täysin kunnossa ja tiistaina sekä keskiviikkona en päätäni pihalle pilkistänyt lainkaan jotta tervehtyisin mahdollisimman pian. Ei parane rasittaa itseään puolikuntoisena jotta ei suotta pitkitä sairastelua.

Eilisen lenkki oli poikkeuksellisesti kaupungilla keskustasta Hakaniemeen. En käynyt erillisellä lenkillä muuten kun tiesin että hyötyliikuntaa tulee noin viisi kilometriä muutenkin. Kävelin Hakaniemeen levykaupalle ja siellä pyöriskelin ja tulin takaisinkin kävellen, mutta silloin en laittanut lenkin seurantaa vain päälle.

Pidemmittä puheitta pistetään viikon lenkkien kuvat tähän.

Perjantai 2019-04-05
Torstai 2019-04-04
Maanantai 2019-04-01

Kuten viime viikon postauksessa oli puhetta sunnuntainkin lenkki jäi välistä. Lauantaina nosti kovimmin lämpöjä joten sunnuntain päätin levätä.

Painon kehitys oli yllä olevan kuvan kaltainen. Useampana päivänä aamupaino oli 105.2 kg hujakoilla joka on parempi kuin edellisellä viikolla, mutta lauantain aamupaino 106 kg nosti keskiarvoa sitten sen verran paljon että keskipaino jäi hieman edellistä viikkoa korkeammaksi (105.34 kg oli edellisellä viikolla).

Yksittäiset poikkeamat eivät kuitenkaan haittaa joten eiköhän se ensi viikolla toivon mukaan tasaannu. Jos näin suuria poikkeamia ei tapahdu niin keskiarvokin pysyy maltillisempana 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.