From Fatness To Fitness – viikko 10

Torstai 2019-04-11

Viikko on jälleen takana ja on aika postata tuttuun tapaan viime viikon lenkit ja painon kehitys. Tuttuun tapaan painon osalta jumissa ollaan oltu, vaikkakin tänään sunnuntaina aamupaino osoittaa taas parempaan suuntaan eli alaspäin. Ehkäpä siis jumit lähtevät seuraavalla viikolla taas liikkeelle ja paino alkaa tulemaan lisää alaspäin 🙂

Tällä viikolla lenkkejä jäi välistä useampi (perjantai ja lauantai) sillä viikolla joka ilta oli lämpöjä ja perjantaina sitten jäin pois töistäkin kun jo aamusta alkoi lämpöjä nostamaan normaalin iltalämpöilyn sijaan. Otin siis perjantain ja lauantain rauhallisesti ja en käynyt kauppaa kauempana pihalla pilkistämässä. Onneksi nyt tänään pääsi taas lenkkeilemään jotta ei aivan kokonaan pääse irtaantumaan ulkoilmasta 😀

Keskiviikko 2019-04-10
Tiistai 2019-04-09
Maanantai 2019-04-08
Sunnuntai 2019-04-07

Kuten kuvista voi havaita lenkkipolku on viikon mittaan muuttunut hieman uusillekin reiteille. Syynä tähän on asiakasprojektissa aloittaminen Salmisaaressa joten hyötyliikuntaa tulee vähintään pari kilometriä päivässä (1,10 km per suunta). Kuitenkin yhtenä päivänä kävelin sieltä Kamppiin jotta saan mitattua matkan joka näyttäisi kuvan perusteella olleen 2,67 km.

Ensi viikolla ajatuksena on katsoa onnistuisinko yhdistämään liikunnan työpäivän oheen, eli kävelisin joko Kampista Salmisaareen tai Salmisaaresta takaisin. Ideana tässä olisi saada tehtyä päivittäinen lenkki työmatkan yhteydessä jolloin voisin nukkua merkittävästi pidempään enkä joutuisi silti jättämään lenkkejä välistä. Saapas nähdä kuinka onnistuu 🙂

Pidempään nukkumisella tietenkin tärkein hyöty olisi se että univajetta ei tulisi, koska hyvät unet auttavat painon pudotuksessakin.

Paino tuli hieman alas viime viikosta. Viime viikolla painon keskiarvo oli 105,37 kg ja nyt 105,28 kg. Ei kuitenkaan mitään dramaattista muutosta.

Paino tuli hieman alas viime viikosta mutta ei mitenkään kovin nopealla tahdilla. Toivon mukaan ensi viikolla jo hieman enemmänkin!

Ei muuta kuin kohden uutta viikkoa uudella tarmolla. Mielenkiinnolla katson kuinka lenkin yhdistäminen työmatkaan tulee onnistumaan vai tuleeko vain suosiolla palattua erilliseen lenkkiin 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.