Uusi sohva

Maskusta tuli hankittua uusi sohva

Kuten jotkut YouTube-kanavaani seuraavat ovat saattaneet havaita ohimennen videoiden taustalla olen hankkinut uuden sohvan olohuoneeseen. Posti toi sohvan perjantaina ja samalla veivät vanhan ja raihnaisen sohvavanhuksen viimeiselle leposijalleen sohvien taivaaseen. Tai kaatopaikalle. Mene tiedä, kuitenkin pois asunnostani.

Aikaisempi sohva oli joitain vuosia itselläni käytössä. Ostin sen aikoinaan kaveriltani asuessani Lauttasaaressa joten aika-akseli sijoittuu näin ollen parin vuoden taakse. Hyvä sohva se oli ja palveli uskollisesti tarkoitustaan, kahden istuttava ja mukava siihen saakka kunnes kilometrit tulivat täyteen ja sinne alkoi vähitellen uppoutumaan aina vain syvemmälle. Ehkä jonakin päivänä sohva olisi tehnyt kuten tähdet kuollessaan ja synnyttänyt mustan aukon ja imaissut minutkin mukanaan joten oli parempi pelata varman päälle ja vaihtaa sohvaa ennen sitä.

Uusi sohva tuli tilattua Maskusta. Tuotteen nimi on Airton ja hintaa oli tarjouksessa 399 eur. En tiedä kyllä onko tätä oikeasti koskaan myynnissä ilman että olisi jokin tarjous voimassa, mutta väliäkö hällä. Lisäksi kuljetuspalvelu oli mahdollista tilata sekä lisäpalveluna vanhan pois vienti joten tietenkin otin molemmat joista sitten lisähintaa tuli noin satanen, taisi olla hieman yli. Ei paha hinta jos miettii sitä kaikkea vaivannäköä ja säätämistä mitä aiheeseen liittyisi jos itse lähtisi värkkäilemään.

Ensituntumat sohvasta on hyvät. Se on jämäkkä, siinä mahtuu olemaan pitkällään mukavasti (johtuen että olen itse suhteellisen hobitti, 172 cm tai 173 cm), siinä on käsinojat joita vasten voi mukavasti laittaa tyynyn jos pötköttelee ja selkänojat saa pois viskattua jos haluaa nukkuakin. Toki niiden kanssakin voi nukkua jos mahtuu, mutta omaan makuuni sohva tuntuu aika kapealta tyynyjen kanssa nukuttavaksi.

Vielä en ole koettanut millaista tässä on päiväunet kiskaista, mutta jonakin päivänä vielä sekin pitää koettaa.

Ensituntumat siis sohvasta on hyvät. Useampi tunti tuli sohvalla sitten istuttuakin kun pidin puoleen yöhön saakka venyneen pelisession. Sohva kesti ja oma takalisto myös joten 5/5, tällä mennään siihen asti että sohva joskus lahoaa ja uutta pitää vaihtaa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.