Fillari tuli hankittua!

Uusi käytetty fillarini

Maanantaina töiden jälkeen kävin duunikaverilta ostamassa polkupyörän. Vajaa pari viikkoa sitten oli jo puhetta että voisin ostaa pyörän pois pyörimästä nurkista (!), mutta viime viikko meni kotona flunssassa ja kuumeessa sairastellen ja pyörän osto siirtyi tälle viikolle.

Kuitenkin fillari odotti noutajaansa ja matkaan tarttui elämäni ensimmäinen hybridi-pyörä. Käytännössä sellainen kadulla ajelun ja maastorallattelun välimaastofillari siis on kyseessä. Edessä on myös jonkinmoiset jousitukset joka tuntui melkoiselta luksukselta.

Vaihteita en ole vielä edes kerennyt kaikkia testaamaan ja vasta vähän olen kerennyt ajamaan, mutta ensi viikolla kun alkaa kesäloma niin toivon mukaan sitten pääsee enemmänkin pyöräilemään!

Hieman eri kulmasta

Leave a Reply

Your email address will not be published.