Makkaranpaistokausi avattu

Matkalla makkaranpaistopaikalle

Eilen kävin kahden kaverini kanssa avaamassa makkaranpaistokauden. Pari vuotta taitaakin olla humahtanut kun viimeksi on tullut lähdettyä makkaraa paistelemaan millään porukalla joten oli ihan hyvä pitkästä aikaa käydä nuotion äärellä istumassa iltaa.

Makkaranpaistopaikka sijaitsi Helsingin puolella, olisikohan se ollut Laajasaloa. Paistopaikka oli jonkinmoisen kallion päällä ja näkymät oli joko merelle tai järvelle. Harmillista kyllä en tajunnut ottaa paistopaikan maisemista sen tarkempia kuvia kun keskityin ottamaan kuvia kavereista ja makkaranpaistosta. En kuitehkaan kehtaa laittaa kavereiden kuvia blogiin ilman lupaa kysymättä joten kuvaksi saa kelvata tällä kertaa vain kuva matkan varrelta 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.