Reissu Prahaan – päivä 4

Katunäkymää Praha 3 -alueelta

Tänään on ollut rauhallinen lepopäivä jonka olemme viettäneet ainoastaan Praha 3 -alueella – ja sielläkin pääpiirteittäin hotellihuoneella nukkuen ja lepäillen. Parin aikaisemman päivän luutustamisen jälkeen ei ole lainkaan ollut pöllömpi idea ottaa yksi päivä rennosti vailla mitään sen suurempia tekemisiä.

Aamu alkoi tavalliseen tapaan kahdeksalta, aamupalalle siitä sitten siirryimme ja sen jälkeen takaisin hotellihuoneelle. Rupesin editoimaan eilisen päivän reissuvideota ja sain sen tehtyäkin valmiiksi. Video löytyy YouTubesta ja se on nyt upotettu myös eilisen päivän postaukseen.

Myöhemmin otin päiväunia jonka jälkeen lähdimme metsästämään ruokaa. Kävimme katsomassa mitä täällä Praha 3:lla löytyy lähistöltä ja löytyihän täältä ruokapaikkoja vaikka muille jakaa. Otimme summassa jonkun josta tilasin itselleni jonkin pihvin, paistettuja perunoita ja paistettua kananmunaa. Lisäksi sitten ruokajuomana olut, kuinkas muuten.

Ruokailun jälkeen siirryimme takaisin hotellille ja oleskelimme vain, selailimme nettiä ja otin uudet päiväunet myöhemmin. Nettiselailuun sai kanssa kulumaan hyvin aikaa ja pian olikin jo ilta käsillä.

Lisää katunäkymää Praha 3:lta

Jostain syystä toistenkin päiväunien jälkeen oli hieman nälkä joten kävimme uudemman kerran syömässä. Tälläkin kertaa etsimme Praha 3:n tarjontaa sillä emme halunneet mennä kävelymatkaa kauemmaksi että tulee lepopäivä vietettyä. Lisäksi julkisen liikenteen liput ovat jo menneet vanhaksi joten joudumme etsimään huomenna sitten uudet liput jostakin jos lähdemme keskustaan pyörimään.

Tänään kävimme myös lähistöllä pyöriessämme ostamassa parit paidat. Löysimme mielenkiintoisen pienen putiikin josta tarttui kummallekin kaksi paitaa matkaan. Hyvä homma, ei tarvitse miettiä vaatteiden pesua välissä kun on nyt puhtaita t-paitojakin jokaiselle päivälle.

Tässäpä tämä päivä on mennyt lepäämisen merkeissä. Kello on 20:51 kun tätä kirjoittelen joten vähitellen voisin siirtyä katsomaan onko tämän päivän videoista tullut mitään sellaista materiaalia mistä saisi editoitua reissuvideon. Kuulemiin!

Leave a Reply

Your email address will not be published.