Kurkistus Ylen sisälle, osa 1

Elektroniikkaa on joka lähtöön

Kuten useampi blogini lukija tietää olen aloittanut työn Ylellä marraskuun alkuvaiheilla. Olen kerennyt pyörimään näkemässä talon eri puolia ja nähnyt kuinka mielenkiintoinen ja monipuolinen talo Yle on joten avataan sitä maailmaa hieman tänne blogiinkin.

Meille uusille pidettiin Talo tutuksi -kierros jossa tuli nähtyä itselle uusiakin paikkoja ja kysyin toki samalla saako kuvata ja julkaista näitä kuvia myös blogissa. Koska se oli ok niin tässäpä kurkistus esiripun taakse myös teille hyvät blogin lukijat 🙂

Pistän kuvia muutamassa eri postauksessa eri päivänä jotta postauksesta ei aivan suhteettoman pitkää tulisi, joten mikäli kuvat kiinnostavat käykää katsomassa lähipäivinä lisääkin.

Täällä duunataan ohjelmia
Prompteri
Lisää elektroniikaa
Avaruusaluksen käynnistyskonsoli?
Lisää televisiosta tuttuja sohvia
Valoja
Kamera tikun nokassa

Leave a Reply

Your email address will not be published.