Kuukausikatsaus tammikuuhun

Ropeltamassa

Kuten jo hitaammatikin ovat kenties kerenneet havaitsemaan on helmikuu saapunut ja tammikuu on enää vain muisto menneestä mielen syvissä sopukoiossa. Blogilleni tavalliseen tapaan on aika tehdä lyhyt kuukausikatsaus viime kuukauden tapahtumiin yleisellä tasolla.

Tammikuu oli tavallinen perus jees kuukausi, mitä nyt sääolosuhteet ovat olleet kaikkea muuta. Vettä on tullut paljon ja lumesta ei ole ollut juuri tietoakaan yksittäisiä lumipyryjä lukuunottamatta. Positiivisesti ajatellen eipä ole joutunut kuitenkaan auton lasejakaan skraappailemaan kovin usein 😀

Töissä tuli käytyä, uutta tuli opittua ja tulipa loppukuusta hieman pienimuotoisesti koodailtuakin. Lisäksi kotona tuli verkon infrastruktuuria päiviteltyä joten niistä sitten kirjoitan joskus erillisen postauksen kunhan saan aikaiseksi.

Töiden lisäksi elämään mahtui muutakin, eli kavereita tuli nähtyä normaaliin tapaan ja saimme vihdoin yhden kaverini videon editoitua valmiiksi (lue täältä postaus aiheesta). Muuten en kerennyt tai saanut videoeditointijuttuja tehtyä, mutta muutamat käsikirjoitukset sain kirjoiteltua jo valmiiksi kuitenkin odottamaan kuvakäsikirjoituksia ja tekemistä. Videoharrastus siis jatkuu yhä vain.

Kävin Machinae Supremacyn keikalla

Elokuvia tuli katsottua viime kuussa 23, joten hieman on jäänyt aikaa kaiken muun ohella myös leffojen katsomiselle. Ilahduttavasti loppukuun puolella kerkesin aikaa jättämään myös PC-pelaamisellekin, useampana iltana tuli pelailtua useita tunteja. Mukavan rentoa puuhaa.

Kuun alussa oli myös keikoilla käyntiä. Kävin katsomassa Machinae Supremacyn ja samalla tuli hieman nähtyä lämppärinä ollutta Somehow Jotakin. Kuvia Machinae Supremacyn keikasta löytää täältä ja Somehow Jon keikasta löytää täältä.

Mitään suurta ja mullistavaa elämässä ei tapahtunut, tavallista pönöttämistä siis on ollut arki. Seuraavan levyn materiaalien äänitykset ovat edenneet ja lähipäivinä niitä on tarkoitus jatkaa joten jospa Q1:llä saa levyn vihdoin valmiiksi ja Spotifyyn/iTunesiin ja muihin vastaaviin.

Mukavaa alkanutta helmikuuta jokaiselle!

Leave a Reply

Your email address will not be published.