Kokeilussa: Löfbergs Kharisma Dark Roast

Löfbergs Kharisma on ruotsalaisen Löfbergsin paahtimon tummaa kahvia jonka paahtoasteeksi on ilmoitettu 4. Valmistajan sivun mukaan täyteläisyys on 4 ja hapokkuus 2. Lisää kahvin tietoja voi käydä katsomassa heidän sivuiltaan klikkaamalla tästä.

Paketin kyljessä on ilmoitettu että pavut ovat 100 % arabicaa. Nettisivujen tietojen mukaan pavut tulevat Brasiliasta, Kolubmiasta, Keski-Amerikasta, Itä-Afrikasta sekä Kakkois-Aasiasta.

Tumman paahdon ystäville Kharisma on miellyttävän makuinen kahvi, sillä tummuudestaan huolimatta siinä ei ole useassa tummassa kahvissa olevaa suhteettoman väkevää jälkimakua. Toki tässäkin jälkimaku esiin nousee kulauksen jälkeen, mutta se ei kuitenkaan kuivata suuta niin paljoa kuin monet muut tummat kahvit joita on tullut maisteltua.

Pidän myös tämän kahvin pehmeydestä. Se on helposti lähestyttävä eikä tarpeettoman terävä, mutta kuitenkin sen tumma paahteisuus nousee hyvin esiin.

Kokonaisuutena varsin kelvollinen kahvi jo entuudestaan tummiin kahveihin tottuneille, muille voimakas maku voi olla hieman haasteellinen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.