Suihkopin lasi pamahti kesken suihkun

Lasiovi meni täysin sirpaileiksi

Viime viikolla suihkussa käydessä tapahtui jotain mitä en olisi ikinä osannut odottaa tai tiennyt edes realistiseksi vaihtoehdoksi. Olin laittamassa suihkukopin ovea kiinni kun ovi kirjaimellisesti poksahti täysin kappaleiksi.

Tapaus kyllä “hieman” säikäytti mutta onneksi mitään kovin suuria haavoja ei päässyt syntymään. Vasemman käden ranteeseen tuli ensivilkaisulla sen näköiset jäljet että näyttää kuin olisi ollut itseään viiltelemässä, mutta onneksi lopulta haavat jäivät pieneksi ja pintapuoleisiksi 😀

Ei kyllä tule enää toista kertaa allekirjoittaneelle lasista suihkukoppia. Lueskelin asiasta netistä ja tuntuisi olevan useilla muillakin tapahtunut ilmiö, joten vielä vähemmän tekee mieli jatkossa edes vilkaista lasisten suihkukoppien suuntaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.