Kuukausikatsaus maaliskuuhun

Koivukylä maaliskuussa

Kuukausi vaihtui jälleen ja maailma rullasi radallaan joten on tavalliseen tapaan aika tehdä pikainen kuukausikatsaus menneen kuukauden tapahtumiin.

Kuten varmaan pienemmissäkin paikoissa aivan Internetin peränurkkia myöten on jo havahduttu huomaamaan on maailmassa tilanne erittäin poikkeuksellinen ympärillä pyörivän koronaepidemian vuoksi. Uudenmaan ja muun Suomen välille laitettiin rajavalvontaa joka on erittäin merkityksellistä ja poikkeavaa koko Suomen historiassa joten maaliskuun kohdalta voisi melkein sanoa että jotain uutta ja ihmeellistä on siis omassakin elämässä.

Omaan elämääni maailman ja Suomen tilanne on käytännössä maaliskuun aikana vaikuttanut siten että olen tehnyt kaikki työni etänä, en ole viettänyt sosiaalista elämää (paitsi tietenkin netin kautta) eikä edes seurakunnan tilaisuuksia ole järjestetty joten en sellaisissakaan ole käynyt. Käytännössä asia ei ole kuitenkaan itseäni vaivannut lainkaan sillä harrastukset suurin osa on kotona hoidettavia kuitenkin. Lisäksi ulkona saa yhä käydä ja muutamina päivinä lenkkeilyäkin on tullut tehtyä joten mikäpäs tässä ollessa.

Kuukausi on muuten ollut tavallinen ja mukava. Töitä on tullut tehtyä, musiikkia soitettua ja uusi Painless Destiny -albumikin on laitettu eteenpäin menemään. Toivon mukaan lähiviikkoina levy näkee päivänvalon, mutta ympäröivän tilanteen vuoksi voi hyvinkin olla että levyn julkaisussa kestää. Aika näyttää. Laitan tänne blogiin kuitenkin postausta kun levy on kuunneltavissa 🙂

Maaliskuussa oli myös lumisia aamuja

Vapaa-ajalla on tullut tavalliseen tapaan katsottua elokuviakin, vaikkakin loppukuu meni enemmän pelaamisen parissa ja leffoja katsoi viime kuussa ainoastaan 22.

Viime kuukauden kuukausikatsauksessa kirjoitin että päiväkirjan kirjoittaminen on jäänyt jostain syystä pois, mutta onneksi maaliskuu korjasi tilanteen ja päiväkirjaa tuli kirjoitettua jälleen tuttuun tapaan lähes jokaisena päivänä. Nyt kun kotona tekee työt kerkeää myös paljon rauhallisemmin ottamaan aamutoimet ja ehtii silti ajoissa aamun palavereihin.

Maaliskuussa tuli myös testattua oluen tilaamista Internetistä josta ensi viikolla on tulossa tarkempi postaus. Kuitenkin Belgium in a box -sivuston kautta olutta tilasin ja alle viikossa tuotteet oli jo kotona. Edes jotakin uutta tuli siis koetettua 🙂

Kaikesta ympärillä tapahtuvasta maailmantilanteesta huolimatta tästä on hyvä jatkaa kohden uutta alkanutta kuukautta. Oikein mukavaa ja rauhallista huhtikuuta! Pitäkää itsestänne ja läheisistänne huoli 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.