Parvekkeelta romut pois, jälleen kerran

Vanhat tavarat hakeutuivat jälleen parveketta kohden

Aikaisemmin täällä blogissa kirjoitin (lue täältä) kuinka parveketta tuli laitettua siistimmäksi tilaamalla väkeä hakemaan romppeet pois. Vanhoilla huonekaluilla on jostain syystä taipumus etsiä tiensä kerta toisensa jälkeen kohden aurinkoa ja urbaanissa elinympäristössä parveke tarjoaa siihen otollisimman sijainnin. Näinpä parvekkeelleni oli jälleen kertynyt tavaraa enemmän kuin tarvetta olisi.

Tavarat joita parvekkeelle on hakeutunut on jäänteitä huonekalujen vaihdoksista. Monesti tori.fi:n kautta saa niitä myytyä, mutta toisinaan kenelläkään ei ole ollut tarvetta kyseisille tuotteille tai ostajat ovat olleet perinteisiä “Mä tuun hakee huomenna” jonka jälkeen heistä ei kuulu enää muuta. Huonekaluja ei yleensä pysty myöskään laittamaan taloyhtiön roskapöntöille niiden sisältämien materiaalien vuoksi, joten ainoa oikea tapa päästä näistä oikeaoppisesti eroon oli hommata näille noutaja saattelemaan niitä viimeiselle matkalle kohden ajasta iäisyyttä.

Yhteiskunnallisesta poikkeavasta korona-tautitilanteesta huolimatta sorttiasema oli yhä avoinna ja heti soittoa seuraavalle päivälle sain jo kaksi kantomiestä noutamaan tavarat. Verhokiskojen vaihdon myötä parvekkeelle oli jäänyt myös reilusti yli kaksimetrisiä metallisia koteloita joista onneksi pääsin samalla kertaa eroon.

Parveke on jälleen tyhjyyttä täynnänsä

Nyt parveke on jälleen tyhjä lukuunottamatta sähköpotkulautaa ja metallisia tikkaita joten parveke on valmiina kesäkuntoon laittamiseen. Laitoin jo tilaukseen parvekkeelle pienen pöydän ja pari tuolia, joten kun ne saapuvat on parveke vihdoin kesäkunnossa aurinkoisia iltoja varten. Näistä kirjoitan sitten uuden postauksen kun ne ovat saapuneet 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.