Kokeilussa: Pelican Rouge Silk Blend -kahvi

Vantaalla sijaitsevan Pelican Rougen kahveja on täällä blogissa aikaisemmin tullut testattua Original Blendiä (lue täältä) sekä Rich Blendiä (lue täältä) joten on hyvä hetki kirjoittaa pikainen makutesti myös Silk Blendistä.

Valmistajan omalta Internet-sivulta (katso täältä) löytää kuvauksen tästäkin kahvista. Kahvin sanotaan olevan lempeän hapokas ja sitrushedelmäinen, aromiltaan raikas ja aavistuksen sitruksinen. Jälkimakuna luvataan olevan hennon paahteinen ja tasapainoinen. Paahtoaste on 1/5 joten kyseessä on todella vaalea kahvi.

Silk blendistä kyllä nousee esiin aavistus sitruksista vivahdetta ja myös hapokkuutta löytyy luonnettakin antamaan sopivissa määrin, joten mikäli vaaleat kahvit yleensäkin maistuvat on tämä kokeilemisen arvoinen kahvi sillä sen pehmeä olemus tekee siitä helposti nautittavan.

Oma makumieltymykseni taipuu kuitenkin enemmän tummempien kahvien suuntaan, joten luultavasti useammin tartun muihin Rougen valikoimista löytyviin kahveihin mikäli kotiin olen uutta pakettia etsimässä.

Leave a Reply

Your email address will not be published.