Pöytä ja tuolit parvekkeelle

Uudet tuolit ja pöytä saapui parvekkeelle

Muutamia vuosia olen kerennyt jo asumaan nykyisessä asunnossani, mutta parvekkeen käyttö on ollut koko asumisen ajan varsin vähäistä. Suurimpana syynä tähän on mitä luultavamminkin ollut pöydän ja tuolien puute, koska seisaaltaan parvekkeella hönöttäminen ei varsinaisesti edusta parhainta mahdollista elämystä mitä kuvitella voin.

Parveke on käytännössä toiminut romun keräämisen välivarastona ja pariin otteeseen olen sen jo tyhjennyttänytkin, mutta toisen kerran jälkeen viisastuin sen verran että laitoin samantien Maskusta tilaukseen pöydän ja tuolit. Kun parveke on käyttökuntoinen ei sinne tee mieli jättää tavaraa pyörimään enempää kuin tarve on, joten tällä onnistuu helposti ehkäisemään sen että kolmatta kertaa ei tarvitse soittaa kierrätyskeskusta tai vastaavaa noutamaan romuja pois parvekkeelta jotta siellä edes mahtuisi olemaan.

Nyt jo muutamat kerrat on illalla tullut istuskeltua parvekkeella katsellen keväistä iltaa vailla kiirettä minnekään, joten vihdoin parvekeelle on tullut käyttöä 🙂

Tarkemmin ottaen pöytä ja tuolit myytiin Libby parvekeryhmä -nimellä ja ne löytyvät Maskun sivuilta vielä tätä kirjoittaessa (katso täältä).

Leave a Reply

Your email address will not be published.