Kuvailua: Linnunlaulun kirppis, osa 1

Kirppiksestä ilmoitetaan pienellä kyltillä

Viime viikonloppun kävin kaverini kanssa kaupungilla syömässä ja samalla innostuimme hyvän sään myötä lähteä pyöriskelemään moneen muuhunkin paikkaan hetken mielijohteesta. Onneksi kamera oli taas mukana ja pääsin kuvailemaan matkalle sattuneita kohteita jotka olivat itselleni entuudestaan tuntemattomia.

Laitan sekalaisia kuvia tänne blogiini lähiaikoina joten aloitetaan ensimmäinen postaus Linnunlaulun kirpputorin kuvilla. Aikaisemmin junaradan varrella on tullut monta kertaa nähtyä vanha ränsistynyt kartano ja tullut mietittyä mikähän paikka kyseessä mahtaa olla. Kävellessä tuon paikan ohi satuimme bongaamaan kyltin jossa kerrotaan siellä olevan kirpputorin joten suuntasimme sitten sinne tutkailemaan mitä kaikkea sieltä löytyy.

Pieni kyltti ovessa kertoo että paikalle ollaan tervetulleita
Kirpputori on varsin kauhuelokuvatunnelmainen olemukseltaan
Talon sisällä löytyi ovi jonka voisi kuvitella kuuluneen teinille
Laitteita ajalta milloin laitteet vielä toimivat yksinkertaisesti
Jonkinlaiset urut, jääkiekkokortteja, pelikortteja sekä puulelu
Kaalimato-pehmolelu
Astioita moneen eri lähtöön
Humppakonekin löytyi

Leave a Reply

Your email address will not be published.