Kesäloma!

Maisemaa viime reisssulta Itä-Suomesta

On vihdoin tullut aika heittää muutamaksi viikoksi päivätyöt syrjään ja siirtyä kesäloman pariin. Koska aloitin työni vasta viime vuoden loppupuolella ei kesälomia kerennyt vielä kertymään kovinkaan paljoa, mutta kaksi viikkoa kuitenkin on tarkoitus lomaa viettää.

Suurempia suunnitelmia ei ole lomalle sillä globaali korona-tilanne aiheutti sen että ainakaan minnekään euroopan maihin ei tule lennettyä, joten ainakin alkuvaiheet lomasta tulee luultavasti siis vain oltua kotona rennosti hönöttäen, lukien, leffoja katsellen ja ollen tekemättä mitään sen suurempaa tavoitteellista toimintaa. Tietenkin sosiaalista kanssakäymistä on jo kerennyt sopia kavereiden kanssa, joten eiköhän parin viikon loma humahda ohi sangen nopeasti.

Blogi jatkaa lomalla ollessanikin normaaliin tapaan kuitenkin toimintaansa ellei mitään maata mullistavaa ja ihmeellistä tapahdu 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.