Mediataso makuuhuoneeseen

Makuuhuoneen musiikkipiste sai uuden hyllyn ja kasveja

Kodin sisustaminen jatkuu yhä ja tällä kertaa makuuhuone sai kokea uutta tuulta purjeisiinsa. Koska laitoin olohuoneeseen takaisin 5.1 surround-setupin uuden videotykin myötä siirtyi isot kaiuttimet takaisin makuuhuoneeseen.

Makuuhuoneessa oli kuitenkin tärkeää saada mahdollisimman paljon elektroniikkaa piiloon. Haluan että elektroniikkaa on tukemassa elämisen viihtyvyyttä mutta haluan että se on monin paikoin poissa silmistä ja poissa mielestä. Näinpä tähän ratkaisuksi tuli jälleen IKEAn huonekalut.

Olohuoneessa olen jo pitkään käyttänyt IKEAn televisiotasoa (tai tarkemmin ottaen kahta tällaista vierekkäin) joten oli luonnollinen jatkumo hakea tällainen samanlainen hyllykkö makuuhuoneeseenkin sillä tähän kaappiin saa näppärästi elektroniikkaa piiloon. Käytännössä jätin toisen puolen takalevyn pois jotta sille puolelle sain laitettua hifilaitteet ilman että ne pääsevät kaapissa lämpenemään. Lisäksi laitteet ovat sen verran syviä johtojen kanssa että ilman takalevyä oli helpompaa mennä senkin osalta.

Kuten kuvasta voi havaita vinyylisoittimen jätin näkyviin. Tähän on syynä käytännöllisyys sekä se, että vinyylisoitin on visuaalisesti myös miellyttävän näköinen. Myös kasveja tuli soittimen ympärille hankittua antamaan vähän elävyyden tuntua makuuhuoneen visuaaliseen ilmeeseen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.