Työkalujen päivitystä

Makitan akkuporakone on ollut hintansa väärti

Kuten muutama päivä takaperin postasin tuli makuuhuoneeseen hankittua uusi mediataso. Perinteiseen tapaan sen hain IKEAsta ja myös perinteitä noudattaen aloin sitä käsipelissä ruuvimeisselin kanssa kasaamaan.

Muutaman hiki hatussa väännetyn ruuvin jälkeen löin hanskat tiskiin ja tulin tulokseen että eiköhän tämä ole jo vähitellen nähty tie huonekalujen kasaamisessa. Käsikäyttöisellä ruuvimeisselillä hiki hatussa vääntäminen ei tarjoa mitään lisäarvoa, mutta kärsivällisyyttä se vaatii monin paikoin enemmän kuin kunnollisilla työkaluilla hommien tekeminen.

Suuntasin K-Rautaan ja menin kyselemään akkuporakonetta. Kerroin käyttötarpeeni ja myyjä ehdotti Makitan kuvassa näkyvää härvätintä. Ostin sen ja lisäksi vaihtokärkiä paketillisen jonka jälkeen oli aika palata IKEA-hyllyn kasaamisen pariin.

Alussa akkuporan käytön kanssa oli hieman haasteita (en ole vuosikausiin käyttänyt näitä eikä ollut mitään muistikuvaa että momenttia pitää vääntää itse haluttuun) mutta onneksi tädin miehen avustuksella sain homman rokkaamaan. Nykyteknologian mahdollistamat videopuhelut tulevat tällaisessa tilanteessa arvoon arvaamattomaan kun pystyy suoraan näyttämään mitä on tekemässä ja miten ongelma ilmenee 😀

Kun alkuhaasteista oli päästy oli IKEA-hyllyn kasaaminen äärimmäisen helppoa, vaivatonta ja mukavaa. Ero käsikäyttöisen ruuvimeisselin kanssa huonekalun kasaamiseen on kuin yöllä ja päivällä eikä mikään osa jäänyt repsottamaan sen vuoksi että hikisenä ja voimattomana ei jotain ruuvia jaksa kiristää.

Tämän oston myötä tuli illalla vielä lähdettyä IKEAan ostamaan taulukehyksiä, joten pian tulee postaus valokuvista käytävällä 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.