Reissu Lappiin, päivä 7

Ilta on kohta kymmenen ja sauna on jälleen tavalliseen tapaan lämpenemässä joten sopivasti on lyhyt hetki aikaa kirjoittaa päivän tapahtumat.

Heräsin tänään (torstai tätä kirjoittaessa siis) kello 07:30 ja siitä siirryin normaaleihin aamurutiineihin. Kahdeksan kanssa tuli aloiteltua työt ja työpäivä meni tavalliseen tapaan etätöinä, kuinkas muuten. Töiden jälkeen otin päiväunet ja puolen kuuden maissa suunilleen tuli noustua jalkeille.

Mökin vuokrannut henkilö itse tuli mökkeilemään viereiseen tupaan (tässä mökissä siis on kaksi eri puolta) ja kutsui meidätkin käymään sillä puolen. Kävimme hetken istumassa naapurimökissä ja lähdimme sen jälkeen Saariselän keskustaan syömään ravintolaan. Ravintolaksi valikoitui Pirkon Pirtti.

Pirkon Pirtistä valitsin pizzan ja pienen oluen ja ateria oli kaikin puolin hyvän makuinen. Paluukävelymatka mökille 2,5 km päähän tuli tehtyä lumisateessa joten lunta ainakin on tullut nähtyä reissulla monen vuoden tarpeiksi.

EDIT: Lue lisää seuraavasta reissupäivästä täältä

Leave a Reply

Your email address will not be published.