Muutoksia makuuhuoneen tyyliin

Lattiakaiuttimet ja hyllykaiuttimet vaihtuivat Geneleceihin

Makuuhuoneen sisustus koki jälleen hieman muutoksia kun myin makuuhuoneessa muutaman vuoden käytössäni olleet Bowers & Wilkinsin isot lattiakaiuttimet pois. Tämän jälkeen hetken aikaa oli makuuhuoneen setupissa kiinni Bowers & Wilkinsin 685 S2 -pari (lue täältä) jotka vaihdoin päikseen kuvassa näkyvään valkoiseen Genelecin 8020 -pariin.

Selkeästi jonkinlaista Genelec-mieltymystä on allekirjoittaneella havaittavissa, sillä nyt käytössäni on kotona kolmet Genelec-setupit; tietokoneella olohuoneessa on 8030-sarjan kaiutinpari, olohuoneessa kotistudiosetupissa pianon päällä on 8020-sarjan pari sekä nyt myös makuuhuoneessa. Aikaisemmin on vuosikausia ollut käytössä myös 6010-sarjan pienet Genelecit joten ehkä Genelecit on omaan korvaani yleispätevästi hyvä jokapaikan kaiutin.

Kovasta Genelec-käytöstä huolimatta mielenkiintoisesti en ole jostain syystä kuitenkaan blogiin kirjoittanut yhtään arvostelua mistään mallista. Ehkäpä jokin kerta voisin panostaa ja kirjoittaa arvioita myös näistäkin.

Sisustuksellisestikin nämä valkoiset pienet Iisalmen ihmeet sopivat mukavasti makuuhuoneen värimaailmaan joten jospa jälleen jonkin aikaa sisustus pysyy taas suurinpiiretein muuttumattomana 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.