Lisää valokuvia seinälle

Uusi valokuva kehystettynä

Kodin sisustuksessa on jo kuukausien ajan ollut useita keikoilta otettuja valokuvia kehystettyinä seinille, mutta vaihtelun vuoksi ajattelin laittaa myös uusia valokuvia uusiin paikkoihin. Lisäksi ajattelin että voisi olla mukava kehystää muitakin ottamiani valokuvia kuin ainoastaan keikkakuvia.

Käytännössä tässä vaiheessa vasta yhden uuden kuvan pääsin laittamaan seinälle sillä makuuhuoneessa ja keittiössä on kiviseinä eikä niissä vielä ole minkäänlaisia kiinnitysmahdollisuuksia tauluille. Itse en omista mitään työkaluja joilla reikiä saisin kiviseinään tehtyä, mutta ainakin yhdellä kaverilla sellaisia taitaa olla joten pitänee kysellä jokin kerta josko hän joutaisi tekemään reikiä seiniin taulujen ripustamista varten.

Leave a Reply

Your email address will not be published.