Loma takana

Papupeliä Oikoksella

Tiistai on jo täällä ja paluu työarkeen on jo vähitellen tapahtunut. Olin pääsiäisen lisäksi vielä koko sitä seuraavan viikon lomalla, joten lähes puolitoista viikkoa tuli oltua tekemättä mitään työasioita.

Loma oli mukava ja toiminnantäyteinen. Pääsääntöisesti toiminta rajoittui toki oman firman juoksevien asioiden alkuun laittamisessa (firman perustamisesta tulee torstaina postaus), pienissä investoinneissa, kodin siivoamisessa ja sosiaalisessa elämässä.

Lomaviikolla oli hyvin aikaa käydä viemässä VPD:lle (katso täältä) lähes kaikki fyysisessä muodossa omistamani pelit kaapista myyntiin sillä tarvitsin kaappeihin tilaa. Muutenkin pelit mitä omistin on sellaisia että voin ne ostaa luultavasti milloin tahansa takaisinkin jos niin haluan sillä ne eivät olleet mitään harvinaisuuksia luultavasti kovinkaan monet. Fyysisessä muodossa pelejä jatkossakin on tarkoitus ostaa, mutta pitää taas ostaa niitä sitten kun on aikaa paremmin pelata.

Uusinta Assassin’s Creediä en vienyt, koska se on vielä kesken mutta luultavasti sen pariin en pariin kuukauteen palaa kun se hävitti uusimmat tallennukset ja sen myötä arvioilta ehkä noin 10 tunnin edestä pelin edistymistä. Odotellen varmaankin pari kuukautta ja seuraan josko Ubisoft milloin korjaa noin ison bugin ennen kuin jatkan pelaamista 😀

IKEAssa tuli muutaman kerran pyörähdettyä ja vihdoin löydettyä mieluinen kotistudiopöytä jonka virittelin makuuhuoneeseen ja tästä tulee myös lähiviikkoina postaus tänne blogiinkin.

Olohuoneessa on yhä edelleen räkkivekottimet pianon luona, joten niitä en makuuhuoneeseeni siirrä. Tarkoituksena on että erilaisten instrumenttien äänitykset hoidan yhä olohuoneessa läppärille koska akustiikka on parempi ja tilaa on enempi, mutta makuuhuoneen puolella on sitten kotistudiosetuppi jossa voin hoitaa biisien muut värkkäämiset. Käytännössä siis softainstrumenteillä säveltämiset, miksaamiset, editoinnit jne.

Lomailuun mahtui myös sosiaalista elämää ja pitkästä aikaa tuli valokuvaustakin tehtyä kotistudiossa (tästä tulee huomenna postaus) kun kaveri kävi kylässä. Lisäksi kokoontumisrajoituksien sallimissa rajoissa tuli myös seurakuntaelämää vietettyä joten mukavan rennosti lomaviikko meni, vaikkakin paljon energiaa sai kulutettua kodin siivoamiseen 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.