Juhannus takana

Kokko oli komea

Juhannus jäi taakse ja se oli tänäkin vuonna mukava ja toiminnantäyteinen. Viime vuoden tapaan olin myös tänä juhannuksena Nummelassa Kopussa seurakunnan väen kanssa. Jyväskylän lähellä Kallioniemessä olisi myös ollut aktiviteettia, mutta en sitten sinne jaksanut lähteä vaan kävin perjantaina sekä lauantaina Kopussa.

Perjantai-ilta meni rennosti grillaillen ja hengaillen ihmisten kanssa. Loppuillasta lähdin itsekin saunomaan ja uimaan muun porukan kanssa. Tai no, ”muun porukan kanssa” on toki hieman harhaanjohtava termi koska pitkin iltaa eri aikaan ihmisiä saunoi ja ui, mutta siinä vaiheessa kun itse menin saunaan ja uimaan oli vielä hyvä määrä väkeä uimassa ja saunomassa seurana. Vesi oli aivan mahtavan lämmintä, kyllä kelpasi polskia. Välillä aina saunasta lämpöä tuli käytyä hakemassa lisää ja sitten jälleen järveen viilentymään.

Sauna ja uinti kyllä sopii juhannukseen enemmän kuin hyvin!

Yöllä maisema oli kaunis ja tyyni

Yöksi ajoin kotiin nukkumaan ja joskus puolen kahden aikaan varmaankin taisin olla kotosalla. Seuraavana aamuna (eli sapatinpäivänä lauantaina) ajelin takaisin samaan paikkaan kello yhdeksi. Yhdeltä oli soppalounas jonka jälkeen kahdelta alkoi jumalanpalvelus.

Jumalanpalveluksen jälkeen vielä tuli jäätyä oleskelemaan väen kanssa paikalle ja neljältä oli muurinpohjalettujen vuoro. Ilta meni Kopussa muiden kanssa hengaillen ja siitä sitten kotiuduin joskus ennen kahdeksaa illalla.

Mukava ja rento, vaikkakin toiminnan täyteinen viikonloppu 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.