Keittiössäkin vihdoin taulut seinällä

Jo pidemmän aikaa on ollut mielessä että keittiöön olisi hyvä saada valokuvat sinitarran avustuksen sijaan paljon asiallisemmin esille. Pari viikkoa takaperin pienryhmää ennen seurakuntaveli päräytti seinälle reiät haluaamini kohtiin ja siihen sitten sain laitettua taulut nätisti.

Aikaisemmin seinällä oli ollut isompi kasa erinäisiä keikkakuvia sinitarrakiinnityksellä ilman kehyksiä, mutta taulukehykset antavat merkittävästi paremman ja siistimmän tunnun keittiön yleisilmeeseen.

Koska mitään valmiita kuvia ei ollut muita kuin aikaisemmin käyttämiäni keikkakuvia päätin pistää ensihätään seinälle ne. Jos jossain vaiheessa muita kuvia innostun ottamaan jotka sopisivat tauluksi niin toki näitä voi vaihtaakin muuksi myöhemmin.

Leave a Reply

Your email address will not be published.