Kuukausikatsaus elokuuhun

Elokuu vierähti ohitse tänäkin vuonna ja kalenteri kääntyi syyskuuhun – tai ainakin näin vertauskuvainnollisesti, sillä itselläni ei ole konkreettisessa paperimuodossa olevaa kalenteria eikä käyttämäni digitaaliset kalenterit käänny yhtään mihinkään suuntaan. Tavalliseen tapaan on siis aika tehdä pikainen kuukausikatsaus menneeseen elokuuhun.

Viime kuun osalla oli useita tavallisuudesta poikkeavuuksia sillä olin karanteenissa koronalle altistumisen vuoksi (lue täältä). Kävin ensimmäistä kertaa elämässäni koronatestissä (lue täältä) joissa selvisi että en kuitenkaan koronaan ollut sairastunut vaan testitulos oli negatiivinen (lue täältä).

Muita viime kuun puolelle mahtuneita poikkeuksia oli reissu Itä-Suomeen. Lähdin matkaan perjantaina töiden jälkeen ja kävin siellä lauantaina kaverini polttareissa. Olin reissussa siitä seuraavaan keskiviikkoon saakka joten useampia päiviä tuli kotiseuduillakin vietettyä.

Elokuussa pidin myös ensimmäisen saarnani (katso täältä). Saarna tuli pidettyä Oikos-talolla, eli Seitsemännen päivän adventistien kotiseurakunnassa jossa muutoinkin käyn. Oikos-talolta kuun lopussa suurin osa väestä muutti suunnitelmien mukaan pois ja uudet asukkaat tulivat tilalle, joten hieman haikeakin olo kun kuitenkin vuosi tiiviisti tullut vietettyä talolla asuneiden ihmisten kanssa aikaa mutta nyt useampikin muutti kauemmaksi. Onneksi sentään puolet väestä yhä jäi tänne suunnalle asumaan joten jatkossakin varmasti tulee heitä edes nähtyä useasti 🙂

Tavallisuudesta poikkeavuuksiin lukeutui myös yhdet tuparit ja se että sain taas sävellettyä pitkästä aikaa uutta musiikkia, joten toivon mukaan lähikuukausina saisin työstettyä seuraavan pianolevyn valmiiksi. Ainakin jotain musiikin tekemisenkin saralla siis on onneksi taas tapahtunut.

Muutoin arki sujui suhteellisen tavanomaisesti. Tein yhä töitä etänä, vapaa-ajalla kävin valokuvailemassa, soittelin pianoa, katselin elokuvia (vaikkakin harmillisen vähän jäi aikaa niille) ja vietin aikaa kavereiden kanssa eli tavalliseen tapaan kuukausi kului.

Puhelinkin meni viime kuussa vaihtoon (lue täältä syistä ja täältä hieman kokemuksiani) joten tuli hieman nörttäiltyäkin sen suhteen kun opettelin laittamaan Android-puhelimeen LineageOS:n. Karanteenissa ollessa kerkesin myös virittelemään Raspberry Pi:stä kotiin serverin joten pientä vapaa-ajan puuhastelua on tietotekniikan sarallakin ollut.

Kokonaisuutena elokuu oli hyvä kuukausi, mutta tuntui jotenkin merkittävästi tavallista kiireisemmältä. On jotenkin tuntunut että mitään ei ole kerennyt tekemään ja mitään ei ole saanut aikaiseksi, vaikka on kai tuossa kerennyt vaikka sun mitä tekemään. Parina seuraavana viikkona vielä riittää kiireitä ja menoja, mutta jospa sen jälkeen vauhti hidastuu syksyä kohden ja on aikaa enemmän vain olla ja möllöttää.

Tästä on hyvä jatkaa hyvin mielin kohden alkanutta syyskuuta, joten ei muuta kuin hyvää alkanutta kuukautta jokaiselle!

Leave a Reply

Your email address will not be published.