Kuukausikatsaus syyskuuhun

Lokakuu vaihtui jo useampi päivä takaperin, mutta blogin normaalin kuukausikatsauksen aika on kuitenkin vasta tänään laiskuuteni vuoksi. Tähän mennessä luultavasti hitaammatkin ovat kuitenkin jo kerenneet havahtumaan siihen elämän todellisuuteen että syyskuu jäi taakse kuin Lada liikennevaloihin kun lokakuu saapui keskuuteemme.

Syyskuu oli tapahtumarikas kuukausi ja siihen mahtui monta erinomaista hetkeä. Kuun alussa oli ystäväni häät (lue täältä) Itä-Suomessa joten kotiseuduilla tuli vierailtua jälleen. Samalla reissulla kävin myös Kuopiossa vasta sinne muuttanutta seurakuntasisarta moikkaamassa sekä serkkuni ja hänen vaimonsa asuntoa katsomassa. Serkkuni luona olin myös yötä ja etätyöpäivä tuli tehtyä myös Kuopion suunnilla ollessa. Lisäksi Itä-Suomessa vieraillessa kävin toki myös muutamia kavereitakin moikkaamassa, mutta toki harmillisesti monia jäi kuitenkin myös näkemättäkin. Toivottavasti ensi kerralla taas käydessä kerkeäisi ja jaksaisi nähdä useampiakin kavereita.

Viime kuussa tuli nähtyä myös kavereita täällä pääkaupunkiseudun suunnillakin ja vähitellen alkaa uusi pienryhmäkin muodostumaan jo jonkinlaiseen muotoon. Uudenlaista pienryhmää jouduimme miettimään käytännön syistä, sillä muutamat ryhmässä olleet muuttivat ennalta tiedettyjen suunnitelmien mukaan toiselle puolelle Suomea jättäen muutaman henkilön vajauksen. Onneksi uutta väkeä ryhmään on löytynyt ja toiminta taas on käynnissä ja senkin osalta seurakuntaelämä on ja voi hyvin 🙂

Seurakuntalaisten kanssa tuli käytyä myös loppukuusta kävelemässä (omassa mittakaavassa) pidempikin kävelyreissu Torronsuolla (lue täältä) ja lisäksi tietenkin oli myös normaaleja sapatin kotikirkkoja. Mukavana lisänä oli myös yksi ylistysilta missä livemusiikista ja hyvästä seurasta pääsi nauttimaan.

Mainoksia VHS-kasetilla ennen elokuvan alkua

Viime kuun puolella kotona ollessa elämä meni mukavan arkisesti. Elokuvien katselu oli todella vähäistä, mutta sitä vastoin olen suhteellisen ahkerasti katsellut The X-Files -televisiosarjaa mikä suomessa tunnettaan myös nimellä Salaiset kansiot. Tilasin kaikki 11 kautta DVD:nä ja ensimmäinen kausi on jo loppumetreillä menossa joten vaikka elokuvia ei kerennytkään paljoa katsomaan kerkesi kuitenkin televisiosarjoille antaa aikaa. Elokuviin liittyen myös viime kuun puolella hankin putkitelevision (lue täältä) jossa on integroitu VHS-soitin ja sillä onkin muutamat elokuvat tullut myös katsottua.

Kokonaisuutena syyskuu oli hyvä ja siihen mahtui niin arkea kuin vaihteluakin, mitä nyt vaihtelevuutta arkeen oli tarjolla tavallista enemmän. Häät, Itä-Suomen vierailu, Kuopiossa käynti ja muut menot normaalin arjen lisäksi antoivat hyvää vaihtelua tavallisuuteen. Vaikka vaihtelu onkin mukavaa on myös erittäin mukavaa olla kotona omissa arkisissa kuvioissaan. Arki on kuitenkin se minkä ympärille elämä rakentuu ja kun arki on miellyttävää on elämäkin miellyttävää 🙂

Tästä on hyvä jatkaa kohden uutta alkanutta kuukautta joten ei muuta kuin hyvää alkanutta lokakuuta jokaiselle!

Leave a Reply

Your email address will not be published.