Olut-tastingiä Belgessä

Tasting koostui neljästä oluesta lankulla

Viime perjantaina kävin kaverini kanssa Helsingin iltaelämää katsastamassa olut-tastingin merkeissä. Kaverini halusi tarjota jotain mukavaa ja yllättävää allekirjoittaneelle ja hän oli varannut meille illaksi ravintola Belgeen olut-tastingin. Aikaisemmin tämänkaltaista kokemusta ei ole tullutkaan koettua joten tämä oli mitä mainioin tapa viettää iltaa hyvässä seurassa maistellen laadukkaita oluita.

Tasting koostui neljästä kahden desin oluesta. Valikoimassa oli Stella, Duvel 6.66, Palm sekä Detta IPA. Muutaman tunnin aikana siemailimme oluet ja päädyimme kumpikin samaan lopputulemaan parhausjärjestyksestä. Voittajaksi valikoitui Duvel, toiseksi päätyi Palm, kolmanneksi Detta IPA ja peränpitäjän rooliin jäi Stella. Tässä tapauksessa peränpitäjän roolikaan ei ollut häpeä sillä sangen kelvollisesta oluesta myös sen kohdalla oli kyse. Lopuksi vielä nautimme normaalikokoisen tuopin voittajaksi valikoitunutta Duvelia.

Belge oli myös paikkana mitä miellyttävin eli sellainen että siellä voisi mieluusti käydä jokin kerta jopa illallisella mikäli sopivaa seuraa löytyy ja kasvisaterioita sattuu sieltä saamaan. Ainakin viihtyisyytensä puolesta paikka oli varsin fiini ja näkemisen arvoinen 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.