Ruokapaikat: Fonda Del Sol

Edellisestä ravintolapostauksesta onkin jo useampia kuukausia kerennyt vierähtämään joten eilen kävin illalla töiden jälkeen Vantaan Jumbolla sijaitsevassa Fonda Del Solissa seurakuntaveljeni kanssa.

Ravintola mainostaa kyltissään Burgers & Steak & BBQ, mutta onneksi ravintolan hampurilaisten pihveihin oli myös valittavissa naudanlihan tai kanan vaihtoehtona myös talon kasvispihvi. Ateriaksi valikoitui Double Cheese Burger kasvispihvillä.

Palvelu oli hyvää ja ateriaakaan ei joutunut kauaa odottamaan ainakaan tiistai-iltana. Vaikka annos onkin lautasella ehkä pienehkön näköinen oli se ainakin tuhtiudessaan silti sellainen että nälkä ei jäänyt eikä ähkykään tullut. Tästä näkökulmasta katsoen annoskoko oli siis ainakin itselleni hyvä.

Kasvispihvillä varustettu purilainen oli hyvän ja mielenkiintoisen makuinen. Olen huomannut kuluneen vuoden aikana että kasvishampurilaisissa on todella suurta vaihtelua eri paikkojen välillä sillä pihvejä tehdään niin monista erilaisista raaka-aineista joten vaihtelua mahtuu. Hyvä niin ja ainakin itselleni tämä kasvispihvi toimi hyvin.

Aterialla oli hintaa 15,50 eur + juoma joten hintataso menee keskimääräisiin ravintolahintoihin.

Yleisilme paikassa on toimiva eikä oikeastaan mitään erikoista sanottavaa tule mieleen. Siisti ja rauhallinen paikka jonne ainakaan peränurkkaan ei kantautunut Jumbon käytävältä melua vaan ruokaillessa pystyi rauhassa keskittymään keskusteluun normaalilla äänenpainolla kuten ravintoloissa odottaisikin asioiden olevan.

Kokonaisuutena ateria ja paikka vaikutti sellaiselta että en näe syitä miksi täällä en kävisi toisenkin kerran.

Lisää tietoa paikasta löytää yrityksen verkkosivuilta (katso täältä).

Leave a Reply

Your email address will not be published.