Joulu takana

OnePlus 8T:n kameralla saa LineageOS:n softallakin ihan toimivia kuvia

Joulun pyhät jäivät taakse ja paluu arkeen on jälleen todellisuutta. Joulu meni Itä-Suomessa äidin luona, mutta tulipa myös kaverinkin luona käytyä viettämässä aikaa.

Itä-Suomessa pakkasta riitti ja sapatinpäivänä käydessäni Joensuun adventtikirkolla näytti auton pakkasmittari -25 astetta kirkon pihassa ja sekin oli jo pari astetta lämpimämpää kuin mitä matkan alkupäässä äidin pihasta autoilemaan lähtiessä.

Lunta riitti reilusti eikä pakkasestakaan ollut pulaa, joten ainakin talvi tuntuu yhä talvelta 🙂

Töistä ei tullut pidettyä lomaa muuta kuin perjantaina jouluaattona joten lyhyen puoleiseksi jäi irtiotto arjesta omalla kohdallani. Toki lomaa olisi voinut ottaa kun pitämättömiä lomapäiviäkin on vielä tälle vuodelle, mutta koska olen etätöitä yhä tehnyt ei lomalle aivan niin kovaa tarvetta ollut joten tänään jatkoin normaaliin tapaan töiden parissa.

Vielä muutama päivä olisi tätä vuotta jäljellä, joten nautitaan vielä kylmästä pakkastalvesta ja iloitaan toimivasta lämmityksestä asunnoissa 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.