Reissu Lappiin – Päivät 8 ja 9

Täytetty lintu

Reissu Lappiin on takana ja olen jo palannut takaisin kotiin, joten voisin vielä viimeisen postauksen reissusta kirjoitella parin viimeisen päivän osalta.

Viimeinen päivä Saariselällä meni muiden päivien tapaan rennosti hönötellen ilman mitään suuria ihmeitä. Katselin leffan Oculus Go -virtuaalilaseilla Netflixistä, nukuin, selailin nettiä ja illalla sitten kävimme kauppakeskus Kuukkelilla.

Kuukkelilla käynnin yhteydessä tuli käytyä myös paikallisessa ravintolassa syömässä pizza kasvistäytteillä ja se maistui tänäkin vuonna hyvälle. Viime vuonna siis tuli käytyä samaisessa ravintolassa.

Perjantaina lähdimme takaisin kohden etelää. Joskus puolen päivän jälkeen lähdimme Saariselältä ajamaan Rovaniemelle. Matkalla kävin syömässä pizzan jossain matkalla olleessa pizzeriassa ja samalla tein kauppaostokset kotiin että ei tarvitse kotona ollessa sapattina käydä kaupassa jotta saan edes kahvit maidon kanssa.

Paluumatkalla kotiin söin pizzaa kasvistäytteillä

Rovaniemellä olimme jo hyvissä ajoin ja siellä vain pärräilimme autolla, eno kävi parturissa ja itse vain selailin odotellessa nettiä.

Rovaniemen asemalla onnistuimme onneksi vaihtamaan istumapaikat hytiksi ja pääsimme junan tultua suoraan hyttiin. Siellä sitten melkein heti kävin jo pitkäkseni ja selailin vain nettiä ja kävin ihmisten aikaan unille.

Lauantaina juna saapui Pasilaan. Sieltä sitten kotiin pääsin jo hyvissä ajoin ennen kymmentä. Harmillista kyllä etelässä sää oli niin kauhea ja pihat ja tiet niin huonossa kunnossa lumen vuoksi että kirkolle ei tullut lähdettyä vaan ilta meni kotona.

Illalla kaverikin tuli kylään ja paluu kotiin ja kotiarkeen oli tapahtunut. Reissu jäi taakse ja paljon kuvia tuli matkalta otettua joita tänne blogiinkin tuli jaettua. Toivon mukaan Lappiin tulee päästyä jossain vaiheessa myös kesällä koska paikka voisi olla kaunis ja miellyttävä myös lämpimämmilläkin keleillä 🙂

Saariselällä mökin pihassa

Leave a Reply

Your email address will not be published.