Kaupungissa asumisen hyvät puolet

Auto on jossain täällä

Rakastan asua kaupungissa. Pidän erityisesti siitä että täällä ei joudu koskaan tekemään lumitöitä. Täällä Vantaalla ei muutenkaan tule paljoa lunta, koska ilmaston lämpeneminen on johtanut siihen että Suomessa ei enää ole lumisia talvia 😛

Lapin reissun jälkeen kävin eilen ensimmäistä kertaa autollani kun kävin katsomassa vieläkö se siellä parkkipaikalla on ja onko siihen tullut paljon lunta päälle. Kuten kuvista saattaa huomata, olihan tuota jonkin verran.

Ilahduttavaa kyllä takakontin sai helposti auki ja sieltä sai kaivettua lapion, mutta lapioimista kyllä riitti hyvän tovin verran. Ensimmäisenä sai lapioida tien etuovelle, kauhoa lunta sen ympäriltä reilusti että ovi mahtui aukeamaan ja sen jälkeen pääsi vasta tekemään lumitöitä auton ympäriltä muutoin.

Parkkiruudusta pois pääseminenkin teetti hankaluuksia. Putsailin sen verran auton ympäriltä lunta että pääsin yrittämään auton pakittamista ruudusta pois jotta lumet saisi helpommin putsailtua konepelliltä yms., mutta tasaisella maallakin sai hyvän tovin venkslata että auton sai edes ruudusta pois. Onneksi rukouksella ja lapioinnilla tästäkin selvittiin ja pian autoa pääsi putsailemaan joka puolelta.

Vaikka kaupugissa asuu on lumilapiolle autossa paikkansa 🙂

Tänne sen Minin jätin
Oikea auto vaikuttaisi löytyneen
Lapiohommia riitti

Leave a Reply

Your email address will not be published.