Mini palasi huollosta

Mini on jälleen takaisin ajossa

Muutamia viikkoja sitten Miniin tuli ongelmia jarrujen kanssa (lue täältä). Kuten yleensä auton kanssa, tälläkin kertaa korjaukselle kertyi hintaa kiitettävästi.

Ongelmaa oli jarruputkessa joka oli hajonnut ja tässä autossa ilmeisesti molemmat jarruputket ovat samalla puolella takarenkaille mennessä joten kumpikin piti vaihtaa samalla kertaa. Osat ilmeisesti olivat vielä alkuperäisiä ja olleet käytössä siitä saakka kun Mini tuli tehtaalta pihalle joten eipä kai tuo ihme jos parissakymmenessä vuodessa jarruputket alkavat hajoamaan.

Samalla huollossa tuli hyvä sauma vaihdattaa öljyt ja öljysuodatin sekä myöskin korjauttaa aurauskulmat jotka ovat aiheuttaneet renkaisiin epätasaista kulumista. Kokonaisuudessaan kunnostukseen meni 708 euroa ja taisi olla 58 senttiä lisäksi vielä hiluja päälle. Kyllä autoilu on ihanan edullista (sarkasmivaroitus). 😀

Renkaatkin pitää uusia ja odottelen josko jo tällä viikolla saisi Vianorilta uudet nakit autoon alle. Toivon mukaan 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.