Kuukausikatsaus huhtikuuhun

Huhtikuun alussa kävin kävelemässä Lohjalla järven jäällä

Kuukausi vaihtui, minä en, joten tavalliseen tapaan on aika tehdä pikainen katsaus taakse jääneeseen kuukauteen. Isossa kuvassa katsoen mikään ei muuttunut erikoisemmin mihinkään suuntaan vaan elämän laiva liplatteli pitkin tuttuja ja turvallisia jokia.

Kevät on tullut ja ulkonakin on tullut käytyä jonkin verran lenkkeilemässä. Vihdoin ja viimein olen uskaltanut jonkin verran ottaa useampanakin aamuna hölkkäaskeleitakin joka on positiivinen edistysaskel. Vuosi sitten keväällä kun kaaduin skootterilla on sen jälkeen tullut vältettyä hölkkäämistä mahdollisimman paljon sillä jalan kestävyys on hieman arveluttanut. Onneksi lyhyitä pätkiä hölkänneenä ei ole ainakaan vielä ongelmia ilmennyt jalkaan, mutta vähemmän yllättäen kevään tultua jälleen onnistuin hankkimaan itselleni yskän ja flunssan jonka vuoksi koko vapun vietin kotona enkä lähtenyt sosiaalisiin rientoihin. Harmillista, mutta parempi koettaa tulla terveeksi.

Viime kuukausi oli vahvasti elokuvien katsomisen kuukausi sillä katsoin 32 elokuvaa. Kaikesta huolimatta aikaa jäi myös normaalille sosiaaliselle kanssakäynnille ja pienryhmässä ja kirkossakin tuli käytyä tavalliseen tapaan, mitä nyt loppukuusta jäi ne väliin juurikin kun yskintää ja flunssaa pukkaa päälle.

Töitä tein yhä etänä, mutta poikkeuksellisesti kävin myös pyörähtämässä Pasilassa toimistolla paikan päällä. Samalla reissulla harmillisesti autosta jarruputket hajosivat ja autoon tuli iso remontti (lue täältä sekä täältä).

Keväisellä kävelyllä

Kiitos kuitenkin Jumalalle siitä, sillä oli onni onnettomuudessa että jarruputket hajosivat tällaisella matkalla sellaisessa tilanteessa että mitään todellista vaaratilannetta ei päässyt syntymään missään vaiheessa. Jos tämän ongelman olisi huomannut vasta moottoritiellä satasen vauhdissa äkkijarrutuksessa olisi lopputulos voinut olla ainakin omasta katsantokannastani ajateltuna hyvinkin paljon ikävämpi, jarrutusmatka pidempi ja elämänlanka lyhyempi 🙂

Tästä epämukavasta auton ongelmasta kuitenkin tulee mieleen se mitä Roomalaiskirjeessä 8:28 sanotaan, Mutta me tiedämme, että kaikki yhdessä vaikuttaa niiden parhaaksi, jotka Jumalaa rakastavat, niiden, jotka hänen aivoituksensa mukaan ovat kutsutut. Jos tätä jarruputkien hajoamista ei olisi tullut nyt, ei tätä vikaa olisi kenties tullut ajoissa huomattua ja seuraukset olisivat voineet olla paljon pahemmat joten loppu hyvin kaikki hyvin.

Pitkästä aikaa sain aikaiseksi lukea myös kirjan loppuun kuin sain luettua Harry Potter ja Azkabanin vanki -teoksen päätökseen (lue täältä). Jossain vaiheessa pitänee lukea seuraavatkin osat kunhan ensin saan muutaman kesken olevan kirjan luettua alta pois.

Valokuviakin tuli otettua kohtalaisen paljon, mutta suurin osa toki seurakunnan tapahtumista. Lisäksi tuli myös pitkästä aikaa otettua kotistudiokuviakin eli uusia selfieitä. Pitänee koettaa houkutella kavereita jälleen kuvattavaksi jotta saisi enemmän harjoitusta kotistudiokuvauksiin.

Äkäinen selfie-ilme 😀

Kokonaisuutena huhtikuu oli hyvä ja mukava kuukausi jossa oli paljon hyviä hetkiä. Tapahtumia oli yhdessä seurakunnan kanssa, mutta myös muitakin kavereita seurakuntaelämän ulkopuolelta tuli nähtyä. Oli mukava käydä pitkästä aikaa kaverin kanssa myös syömässä kaupungilla pitkän tauon jälkeen 🙂

Oikein mukavaa ja aurinkoista kevään aikaa jokaiselle, koettakaahan pysyä terveinä jos se vielä keväällä onnistuu!

Leave a Reply

Your email address will not be published.