Reissu Lappiin, neljäs yö mökillä takana

Reissu Lapissa on jo pitkällä sillä neljä yötä on jo mökissä tullut nukuttua. Eilinen ilta meni elokuvaa katsellen, blogaillen, pyykkiä pesten ja nettiä selaillen. Lisäksi tietenkin tuli myös saunottua kuten jokaisena muunakin iltana on tullut tehtyä.

Tänään heräilin joskus yhdeksän ja kymmenen välillä. Aamulla katsoin elokuvan ja sen jälkeen lähdin pihalle vajaan kahden kilometrin kävelylle jotta kerkesin vielä päivänvaloa näkemään.

Täällä päin Suomea auringon valoa ei taivaalla kovin myöhään näy ja päivän pituus on tähän aikaan vuodesta alle 4,5 tuntia. Voi olla että reissun jälkeen Vantaalla auringonvalon näkeminen monta tuntia pidempään tuntuu suurelta ihmeeltä.

Laitan vielä muutaman maisemakuvan kävelyn varrelta. Lenkki oli kyllä sama kuin pari päivää takaperin joten maisemat eivät ole mitenkään uusia, mutta koska sää on tänään erilainen on kuvat hieman erilaisia.


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *