Reissu Lappiin, kuudes ja seitsemäs yö takana

Reissun viimeinen aamu ennen paluuta on alkanut. Heräsin hieman ennen yhdeksää ilman kelloa ja siirryin keittämään kahvia. Samalla tuli syötyä ruokia pois jääkaapista että saimme astianpesukoneen pyörimään hyvissä ajoin. Tarkoitus on varmaankin noin puolen päivän aikaan lähteä suuntaamaan kohden Rovaniemeä jos mitään ihmeitä ei tapahdu.

Eilen päivä meni itselläni pääsääntöisesti mökillä, mutta edes lyhyt pyörähdys ulkona tuli tehtyä. Kuitenkin sää oli eilen selkeästi kylmemmän tuntuinen kylmän viiman takia joka meni hansikkaidenkin läpi ikävästi joten käännyin takaisin ja matkan pituudeksi jäi varmaankin vajaa kilometri. Sää oli muutenkin suhteellisen tylsän näköinen koska oli pilvistä ja sinertävää harmautta joten valokuvauksellisestikaan en aivan mahdottomia menettänyt vaikka mökille tuli jo hyvissä ajoin palattua.

Illalla katsoin vain leffoja, kirjoittelin blogiin, selailin nettiä ja saunoin tavalliseen tapaan. Varsin tavallinen ilta siis eilenkin.

Jostain syystä unta ei taas saanut juuri lainkaan, ainoastaan hädin tuskin viisi tuntia. Ei vain nukuttanut. Eipä tuolla tosin kovin suurta merkitystä ole kun en itse auton rattiin ole hyppäämässä. En ihmettele vaikka yöjunassa ei sen paremmin uni tulisi, mutta kotona sitten voi taas koettaa saada unta enemmän.


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *