Matkalla minimalismiin, osa 11

Yli 10 vuotta vanha käytöstä poistunut Mac poistui Kierrätyskeskukselle

Tie kohden minimalistista elämää on jatkunut. Tänään ja eilen Kierrätyskeskukselle on päätynyt useamman repullisen verran tavaraa, eli kaksi repullista CD-levyjä ja kaksi repullista DVD-levyjä.

Levyjen lisäksi sinne vein myös ensimmäisen ostamani Applen kannettavan tietokoneen, MacBook Pro 13″ vuodelta 2010 mikäli oikein muistan. Vuosia tämä kone oli käytössä ja tällä tuli sävellettyä varmaankin yli kymmenen levyllistä musiikkia joten konevanhus oli palvellut enemmän kuin hyvin. Uudemmat koneet on kuitenkin tullut elämääni jo kauan aikaa sitten eikä tämän kunto ollut kovinkaan hyvä, joten ruuvasin tästä kovalevyn irti ja vein Kierrätyskeskukselle. Kiitos näistä vuosista, toveri hyvä.

Varsinaisten päivän tehtävien lisäksi olen myynyt paljon UHD-elokuvia. Tänään innostuin vielä viemään parvekkeelta kaksi vanhaa IKEA:n huonekalua pois tilaa viemästä. Pistin ne kappaleiksi ja lajittelin asianmukaisesti.

Parvekkeella oli kaksi IKEA:n hyllyä
Ylimääräiset huonekalut on nyt poissa. Vanhat sälekaihtimet on vielä tuolien takana jotka täytyy selvittää minne ne voi kierrättää. Lumilapion voisi viedä varmaankin häkkivarastoon jossain vaiheessa sillä takatalvi ei ehkä tule hetkeen.

Askeleet kohden päätettyä päämäärää ovat siis yhä selkeät eikä vauhti ole hidastunut. Tästä on hyvä matkaa jatkaa.


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *