No nyt kyllä :D

Kannattaa muistaa että sosiaalisessa mediassa kun kirjoittelee voi omat kommentit päätyä teille tietämättömille.

Olen feikkiaccountilla Facebookissa koska pidän Facebook-tiliä vain treenikämpän varauksia varten enkä jaksa lisäillä kavereita juurikaan sinne, koska luultavasti lähden Facebookista pois jos irtisanon treenikämpän. Kuitenkin kuulun muutamiin Lauttasaari-aiheisiin Facebook-ryhmiin ja osallistuinpa itsekin tänään keskusteluun jota käytiin Lauttasaaren ryhmässä aiheesta Länsimetron esittelyvideo.

Myöhemmin HS.fi kirjoitti artikkelin jossa puhuttiin myös tuossa ryhmässä käydystä keskustelusta johon allekirjoittaneen heitto päätyi otsikkoon asti. Linkki HS.fi uutiseen löytyy tästä .

Laitetaan vielä kuvankaappaus jossa meikän kommentti kontekstissaan. Olen poistanut muiden kirjoittajien nimet näkyvistä, sillä kyseessä on yksityinen ryhmä enkä halua muiden ihmisten nimiä paljastaa.

Ylempänä kuvassa siis toisen kirjoittajan kommentti johon allekirjoittanut totesi tuon “Tuomiopäivän tunnelma” -kommenttini. Kuvassa alla näkyy myös pätkä tuota Hesarin artikkelia. Kyllä tästä itselleni ainakin hyvät naurut irtosi, kiitos siitä Hesarille 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.