Muutama kuva Joensuusta

Pikaisella muutaman päivän Itä-Suomen visiitillä tuli käytyä katsomassa myös Joensuuta. Ennen kuntaliitoksia Joensuun viereisessä kunnassa Pyhäselässä on tullut asuttua aikoinaan parikymmentä vuotta, ja onpa aikuisiällä tullut myös Joensuun kaupungissa asuttua muutamia vuosia. Ensimmäinen vuokra-asuntoni kotoa muuton jälkeen oli Joensuussa, joten tuttuja maisemia menin katsomaan.

Päivällä lähdin käymään Prismalla, Gigantilla ja Powerilla katsomassa minkä hintaisia olisi muistikortit tai ulkoiset kovalevyt. Otin kaverin matkaan mukaan Reijolasta ja kävimme samalla reissulla kävelemässä kaupungilla. Vettä kuitenkin alkoi tihkuttamaan hieman, joten kovin pitkää reissua ei tullut siinä vaiheessa heitettyä.

Laitetaan tähän alle muutamat mustavalkoiset kuvat jotka otin tuolla päiväisellä reissulla. Kuvat otettu Panasonic Lumix GX80:lla käyttäen 12-32 mm F/3.5-5.6 kittiputkea.

Leave a Reply

Your email address will not be published.