Sekalaisia kuvia, osa 3

Valoa asematunnelin rappujen yläpäässä.

Tällä kertaa sekalaisten kuvien sarjassa on jälleen mustavalkoisten kuvien vuoro. Kuvissa ei ole varsinaisesti muuta yhtenäistä teemaa kuin se, että ne on kuvattu kaupungilla kuvaillessa. Pääsääntöisesti kuvat on otettu eri puolilla Helsingissä, mutta hylätyt kengät aidalla on kuvattu heinäkuisella Joensuun reissulla Suvantosillalle rappusissa kiivetessä.

Kaikki kuvat on kuvattu käyttäen Panasonic Lumix GX80 kameraa. Objektiivina on 12-32 mm F/3.5-5.6 kittiputki. Mustavalkoiseksi kuvat on editoitu käyttäen Nik Collectionin mukana tulevaa Silver Efex Pro -ohjelmistoa.

Yksinäiset kengät
Kampin ostarilla
Käytävä jossain päin Helsinkiä
Ikkunanpesijä työssään
Seinäkoriste
Kerrostalon kulma

Leave a Reply

Your email address will not be published.