Loppusiivous takana

Vanha asunto on nyt tyhjä ja elämän äänet hiljenneet

Eilen päivällä tuli käytyä tekemässä Lauttasaaressa vanhan asuntoni loppusiivous. Aikaa humahti varmaankin muutama tunti siivotessa, mutta kävin välillä myös vielä kerran syömässä Ravintola Rixi-baarissa ennen poismuuttoa. Toki jos milloin Lauttasaaressa käyn kavereita morjenstamassa niin eiköhän tuota Rixissäkin tule käytyä, sen verran mukava mesta kuitenkin kyseessä ja hyvät ateriat.

Koetin avaimia palauttaa siivoamisen jälkeen vuokraisännälle mutta hän ei ollut kotona joten kerkesin käydä odotellessa Verkkokauppa.comissa etsimässä kodin sisustukseen elementtejä. Sieltä sitten takaisin ajoin vielä uudelleen katsomaan mikäli hän olisi jo kotona ja olihan hän joten sain onneksi eilen jo molemmat avaimet palautettua.

Hieman haikea oli jättää Lauttasaaren asunto taakse sillä pidin todella paljon siitä asunnosta ja sen sijainnista. Onneksi kuitenkin uusi asunto on kauniimpi ja tilavampi joten ei tässä huonompaan suuntaan olla onneksi menty vaikka merta ei olekaan lähellä. Sitten kun olen rikas aion kuitenkin palata Lauttasaareen mutta omistusasuntoon joten katsellaan tilannetta kymmenen vuoden päästä 🙂

Nyt voin täysillä keskittyä uuden asunnon kodikkaaksi laittamiseen kun entisellä asunnolla ei enää ole tarvetta käydä. Tosin Lauttasaaressa pitää käydä treenikämpällä hakemassa akustinen kitara pois ja samalla palauttaa sen avaimet, mutta se onneksi ei ole niin päivän tai kuukaudenkaan päälle sillä vuokra treeniksellä on ollut aivan yksittäisiä kymppejä eikä useita satoja toisin kuin vuokra-asunnoissa on joten sen suhteen ei ole tarvetta kiirehtiä.

Lähipäivinä koetan saada postattua lisää kuvia asunnosta sikäli mikäli saan järjesteltyä huoneita asumiskuntoon ja romuja pois lattioilta pyörimästä.

Leave a Reply

Your email address will not be published.