Muutama kuva olohuoneesta

Olohuone ovelta katsottuna. Taulujen jäljet näkyvät, mutta jahka hankin tauluja niin niitäkään ei enää erota.

Vaikka olohuoneen laittaminen on vielä vaiheessa on se jo siinä kunnossa että sitä pystyy näyttämään kuvissa. Vielä on paljon laittamista, mutta olennaisimmat asiat on jo löytäneet paikalleen, mitä nyt siisteydessä on vielä hakemista.

Verhot on löytänyt jo tiensä ikkunaan mutta valitettavasti ne ei rullaa juuri lainkaan. On mahdollista että siinä on vain vääränlaiset klipsit ollut edellisellä omistajalla mutta se selviää jahka tällaisista asioista paljon enemmän kartalla oleva serkkupoikani tulee pyörähtämään kylässä ja samalla vilkaisee. Pistin kuitenkin verhot jotta kaikua ei olisi niin paljoa huoneessa ja myös siksi että asunto ei näyttäisi piriluolalta.

Sama kulma mutta erilaisia värisävyjä

Kuten yllä olevasta kuvasta huomaa on olohuoneessa mahdollista vaihtaa värejä. Kattolampussa on kolme valoa sisällä joista jokaisen värisävyä on mahdollista säätää erikseen mutta sen lisäksi myös television taakse tuli viriteltyä Philips Hue Light Strip -valonauha jonka värisävyjä on mahdollista vaihtaa. Lisäksi ostin tietokonepöydälle pöytävalon johon tietenkin myös pyöräytin Hue-lampun joten senkin valon sävyjä voin säätää puhelimella tai vaikka kännykän puhetunnistuksella.

Uusi matto tuli myös hommattua

Mikäli katsoja on tarkkaavainen voi kuvista myös bongata uuden maton. Kävin sunnuntaina loppusiivoukselta tullessani Kannelmäen Prismalla josta ostin pöytävalon mutta myös tämän maton ja eteisessä ovella olevan maton (josta ei ole kuvaa tähän hätään laittaa).

Entuudestaan itselläni oli kyllä matto joka oli hyvä ja kaunis omaan makuni ja kokokin oli sopiva mutta harmillisesti matto oli likainen. Halusin asuntoon kuitenkin puhtaan maton joten ostin pois moisen kun sattui olemaan myynnissä varmaankin samoihin hintoihin kuin maton pesu pesulassa. Aikomus on pesettää aikaisempi matto jossain vaiheessa, mutta sitä ennen on mukavaa että on hyvä ja siisti matto käytössä eikä kodin siisteys jää siitä kiinni odotellessa että saan moisen asian pois päiväjärjestyksestä.

Olohuone ikkunan edestä peränurkasta kuvattuna

Peränurkasta näkee hyvin että oven viereisellä seinustalla on hylly missä on konsolipelit (pl. Playstation 2 -pelit jotka on kaapissa) ja vampyyrileffat sekä toinen hylly jossa on CD-levyt.

Tästäkin kuvasta huomaa että käytössäni on yhä aivan järkyttävän törkeässä kunnossa oleva IKEAn rimpula kahvipöytä joka on kärsinyt vahinkoa kiitettävissä määrin. Onneksi se kuluminen ei näy tästä kuvasta kun on hämärä tunnelmavalaistus 😉

Uusi sohvapöytä on jossain vaiheessa ostolistalla mutta ei kuitenkaan vielä tämän päivän akuutti tarve. Saatan käydä kuitenkin hankkimassa ensialkuun vaikkapa pöytäliinan joka loisi mukavasti vähän siisteyttä. Samoin viherkasveja olisi hyvä hankkia.

Olohuone parvekkeen ovelta katsottuna

Yleisesti ottaen olohuone on kohtalaisen hyvässä jamassa siis. Muutoksia kaivataan vielä kuitenkin uuden sohvapöydän muodossa, verhot pitää saada rullaamaan sekä tietenkin jossain vaiheessa hommata viihtyisämmät verhot, muutama lisävalo olisi ihan jees hommailla jossain vaiheessa, pieni lipasto TV-tason viereen jonka sisälle saisin piilotettua tuon johtokotelon mikä on tällä hetkellä TV-tasolla sekä tietenkin niitä viherkasveja. Niin ja tietenkin etsiä HTC Viven pöniköille kiinteä asennuspaikka.

Onneksi mitkään noista luettelemistani asioista eivät ole sellaista että ne pitäisi saada heti ja nyt joten pääsen jo seuraavaksi laittamaan makuhuonetta edes kutakuinkin kuntoon. Tällä hetkellä makuuhuoneen lattialla lojuu tavaraa pitkin poikin, mutta kyllä sitäkin vielä viihtyisä tulee.

Leave a Reply

Your email address will not be published.