Capo kitaraan

Capo

Viime viikolla kävin F-Musiikilla työpäivän jälkeen ostamassa Ibanezin Talmaniin (eli kitaraani) uudet kielet. Entisistä yksi oli katkennut jo hyvä tovi sitten mutta jostain syystä uusien kielten hakeminen siirtyi aina “sitten joskus” -kategoriaan. Kuitenkin vihdoin kun kävin kielet ostamassa tarttui matkaan myös König & Meyerin valmistama capo.

Mikäli capo ei ole tuttu on se siis apuväline joka nakataan kitaran kaulaan (tai periaattessa varmaan melkein minkä tahansa kielisoittimen) ja sillä saadaan vaihdettua sävellajia nopeasti ja helposti ilman tarvetta uudelleen virittämiselle.

Capo kaulalla

Pikaisesti testaillen tuntuisi olen varsin näppärä apuväline joka on jo monen vuoden ajan ollut aikeissa ostaa mutta jota en jostain syystä ole aikaisemmin saanut aikaiseksi hankkia. Yleisesti myös tuote tuntuu varsin jämäkältä ja laadukkaalta kuten König & Meyerin tuotteet aikaisemminkin ovat olleet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.