Kokkailukeskiviikko: Nuudelia ja omenaa

Omena ja nuudeli oli toimiva kombinaatio

Tämänkertaisen kokkailukeskiviikon ateriana on varsin yksinkertainen keitetty nuudeli jossa sekaan on heitetty myös omenaa. Ateria tuttuun tapaan sitten tuli syötyä kasvisten ja raejuuston kanssa.

Aivan alussa nakkasin vettä vedenkeittimeen ja päräytin vedet. Siinä odotellessa veden kiehumista kerkesin murskata nuudelit pussista kattilaan ja heittää mausteet perään. Kippasin kiehuvan veden sitten nuudeleiden päälle kuten normaalistikin nuudeleita tehdessä. Pilkoin puolikkaan omenan sitten nuudeleiden sekaan koska ajattelin että täytyypä koettaa millainen kombinaatio siitä tulisi.

En muista että olisin omenoita tottunut keittämään missään ruoassa ja toki tälläkin kertaa niitä vain tuli haudutettua nuudeleiden seassa kiehuvassa vedessä eikä varsinaisesti keitettyä, mutta koska piirretyissä pahat noidat aina keittävät omenoita niin kai se omenoiden keittäminen joku juttu on. Samat noidat tosin piirretyissä taitavat syödä vaikka mitä sisiliskon varpaitakin joten en tiedä onko se varsinaisesti hyvä meriitti ja syy omenan keittämiselle nyt kun tarkemmin miettii, mutta turha antaa ajatustoiminnan häiritä hyviä ideoita. 😉

Näyttää eksoottiselta

Kun vettä oli tarpeeksi kauan imeytynyt nuudeleihin ja olin odotellessa kerennyt pilkkomaan kurkkua ja paprikaa vähän lautasen reunalle ja heittänyt myös raejuustoa seuraksi oli aika sitten viskoa ateria lautaselle ja ruveta syömään.

Omena toi ihan mukavaa raikkautta muuten aika tunkkaisiin ja elottomiin nuudeleihin. Melkein voisi useamminkin koettaa laittaa omenaa ja muitakin asioita nuudeleiden sekaan jotta saa vähän monipuolisemmaksi nuudeleiden makua. Helppoa ja edullista evästä.

Leave a Reply

Your email address will not be published.