Kesä tekee tuloaan myös Koivukylään

Koivukylän koivuissa alkaa vähitellen lehdet tulemaan. Kuva iPhone 7 plus.

Eilen aamulla heräsin hieman viiden jälkeen ja lähdin aamulenkille koska keli oli erinomainen. Lenkillä ollessani tein havainnon että kesä alkaa vihdoin tulemaan myös tänne Koivukylään sillä lehdet alkavat jo olemaan koivuissa tuloillaan. Mahtavaa! Toivon mukaan kelit sallivat enemmänkin ulkoilun. Toki eihän se säästä ole oikeasti kiinni vaan viitsimisestä, mutta on helpompoaa lähteä pihalle paistattelemaan päivää kuin mennä tarpomaan vesisateeseen.

Viikonloppuna tuli tajuttua muutenkin miten pitkällä kesän tulo alkaa olemaan kun pelasin Far Cry 5:ttä lähes aamu viiteen saakka ja unille käydessäni oli päivä jo nousemassa. Heh. Saapa nähdä miten aurinkoisempien päivien myötä unirytmit hakevat muotoaan eli tuleeko pidettyä tolkullinen työrytmi vai meneekö siihen unirytmiin mihin luonnostaan hakeutuu eli täysin satunnaiseen.

Aamulla ennen kuutta on jo valoisaa. Kuva iPhone 7 plus.

Puihin lehtien tuloa tulee odotettua enemmän kuin tavallisesti sillä on mielenkiintoista nähdä miten paljon oma pihapiiri muuttuu kesän myötä. Puita lähistöllä kuitenkin on jonkin verran ja luultavasti ympäristöstä tulee aivan eri näköinen kuin miltä se on talvella loskaisilla keleillä näyttänyt. Niin ja tietenkin tavallisesti en ole koskaan odottanut että lehdet tulevat puihin vaan jonakin päivänä vain huomannut että “Kas pakanaa, lehdet on jo puissa” joten enemmän kuin tavallisesti odottaminen ei siis paljoa vaadi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.