Ruokapaikat: Classic American Diner (Helsinki)

Smokey house

Tämänkertaisena ruokapaikkatestauksena on Helsingissä Citycenterissä sijaitseva 50-luvun amerikkalaisella tyylillä varustettu Classic American Diner. Paikka sijaitsee Saarisen pihassa Citycenterin sisäpuolella.

Kävin paikalla töiden jälkeen ja satuin sopivaan aikaan sillä kovin suurta ruuhkaa paikalla ei ollut. Muutamia yksittäisiä ruokailijoita kuitenkin oli eli aivan tyhjänä paikka ei sentään ollut.

Tulin sisälle ja tarjoilija neuvoi istumaan pöytään jossa oli ruokalistat. Istahdin alas ja katsoin sopivan annoksen ja annoin tilaukseni ja jäin odottamaan.

Paikan ilme on vanhan ajan jenkkipaikan tyyliä

Ruokavalinnaksi tuli Smoke House -purilaisateria ja lisäksi otin erillisen dipin. Aterian kanssa valitsin Budweiser-oluen.

Ateriaa ei kovin kauaa joutunut odottamaan, kuvien aikaleimojen perusteella 8 minuuttia eli varsin nopeasti ateria valmistui.

Annos oli kaunis ja miellyttävän näköinen ja tyyliltään selkeästi ravintolan hampurilaisaterian tyyliä eli sellainen mikä syödään haarukan ja veitsen kanssa eikä sormin kiskoen ääntä kohden.

Läpileikkauskuva hampurilaisesta

Ranskalaiset perunat maistuivat hyvin tutulle ja turvallisille perus ravintolaranskalaisille. Hampurilainen oli sopivan kypsä ja maukas, kuori oli perus hyvää tasoa ja pihvissä oli makua ja kokoa sopivasti. Miellyttävän makuinen hampurilainen jonka voi mielellään syödä toisenkin kerran.

Annoksen mukana tulleet lisukkeet olivat myös toimivaa tasoa eikä niistäkään mitään pahaa sanottavaa löydä.

Yleistuntumaltaan paikka jätti positiiviset kokemukset. Ruoka oli hyvää, annoskoko oli omaan nälkääni sopiva, henkilökunta oli mukavaa ja ystävällistä joten mitään valittamista en löydä.

Ravitola ulkoapäin

Hintaa valitsemallani hampurilaisaterialla oli 17,20 eur jonka lisäksi tietenkin tuli vielä juoman sekä erikseen tilaamani dipin hinta. Kuitenkin alle 25 eurolla ateriasta selvisi.

Viihtyisä paikka jonne voin mielelään mennä toisenkin kerran yksin tai kavereiden kanssa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.