Uusi läppärilaukku

Uusi läppärilaukku

Tilasin Saunalahden verkkokaupasta itselleni uuden iPad Pro 12.9” -mallin joka saapui eilen postiin. Illalla kävin sitten töiden ja päiväunien jälkeen Forumin Gigantissa ostamassa muistikortinlukijan tabletilleni ja samalla reissulla jäin katselemaan josko löytyisi siistiä kantolaukkua joka toimisi niin tabletin kuin läppärinkin kanssa. Ajatuksena on että läppäriä kuljetan vain töissä mukana ja kaikkialla muualla setuppina on mobiilimpi iPad Pro + iPhone.

Gigantissa sattui olemaan kohtalaisen tyylikäs nahkaa tai nahkan tapaisesta aineesta tehty laukku joten hommasin sitten sellaisen joka blogipostauksen alussakin näkyy. Mikäli pelkällä tabletille olisin hommannut laukkua olisin ostanut erilaisen mutta ajattelin että voi olla näppärä mikäli töissä voisin kuljettaa läppäriä jossain muussa kuin työpaikkani tarjoamassa repussa. Reppu jonka töistä olen saanut on tyylikäs ja laadukas, mutta sen ainoa huono puoli on se että muillakin töissä on samanlainen. Siinä toki ei ole mitään ongelmaa muuten kuin päivinä jolloin kymmeniä samanlaisia reppuja on rivissä ja sieltä koettaa sitten omaansa etsiä joten päätin iskeä kaksi kärpästä yhdellä iskulla.

iPad Pro 12.9” mahtuu laukkuun mukavasti ja setuppi on miellyttävän kevyt

Laukussa on sivutasku jossa on vetoketju johon on näppärä pistää mukaan esim. Airpod-kuulokkeet ja lompakko. Varsinainen laukun isompi puoli on sitten minne mahtuu läppäri ja sen laturi tai vaihtoehtoisesti jotain muuta roinaa mitä mukanaan haluaa kantaa.

Laukussa on ainoastaan olkahihna joka on ehkä pieni miinus, olisi ihan näppärä mikäli laukussa olisi myös ripa josta kantaa ja olkahihna optiona mutta otin tämän siitäkin huolimatta sillä työläppärini on 15” ja toiveeseeni sopivia laukkuja olisi ollut vain 14” mallille ainakin sen näköisinä mikä omaa silmää miellytti.

AirPodit menevät kätevästi sivutaskuun

Toivon mukaan laukku on yhtä hyvä kuin ensituntumat siitä on sillä olkalaukku sopii joidenkin vaatteiden kanssa paljon luonnollisempana osana kokonaisuutta kuin selkäreppu.

Samoin tällaisen laukun kanssa voi lähteä helposti ja kevyesti kaupungille, nakata tabletin messiin ja lähteä kirjoittamaan vaikka blogipostauksia jonnekin kahvilaan kuten jokaisen diginatiivin hipsterin kuuluu tehdä samalla kuin siemailee pikkusormi pystyssä latteaan 😉

Ilman kepeää ja helposti kuljetettavaa laukkua tabletin mobiiliutta ei tule kuitenkaan hyödynnettyä kunnolla sillä ei sitä huvita kuljettaa kuitenkaan käsissään joka paikkaan mennessä. Laukun mukaan ottaminen on helppo ja vaivaton operaatio joten ehkäpä tosiaan tabletin kanssa tulee joskus istuttua muuallakin blogaamassa kuin vain kotona.

Leave a Reply

Your email address will not be published.