Ol kerran Pien olutkauppa sivukadulla…

Pien myy pienpanimoiden oluita

Alkuviikosta pyöriessäni kaupungilla töiden jälkeen satuin kulkemaan Pien-nimeä kantavan liikkeen ohitse ja innostuin samalla pyörähtämään katsomaan minkälainen putiikki mahtaa olla kyseessä. Tiesin kyllä että kyseessä on pienpanimoiden oluita myyvä liikke sillä tuttavani oli tätä suositellut jo jonkin aikaa sitten, mutta koskaan aikaisemmin en ollut saanut aikaiseksi käydä kyseisessä liikkeessä koska normaalisti en kuljeksi Ateneumin takana menevällä kujalla. Kiitos kameran mukana kuljettamisen tällä kertaa satuin täällä liikkumaan joten samalla reissulla oli hyvä käydä tutkailemassa liikettä.

Fyysiseltä kooltaan Pien on kohtalaisen pienikokoinen mutta silti varsin hyvät valikoimat omaava olutliike. Kuten yleensä tiettyyn kohtalaisen kapeaan markkinasegmenttiin panostavissa yrityksissä niin myös täälläkin oli asiantuntevuutta ja hyvää palvelua. Myyjä osasi kertoa hyvin monipuolisesti tuotteista joista kyselin joten mikäli aikoo pienpanimoiden oluita kokeilla kannattaa Helsingissä liikkuessä käydä paikan päällä pistäytymässä.

Oluita löytyy moneen lähtöön

Ateneuminkujan lisäksi Pienellä on verkkosivujensa mukaan myymälä myös Espoossa Isossa omenassa joten jos joskus sinne päin suuntaan täytynee käydä katsastamassa myös siellä minkälainen putiikki on kyseessä. Firman nettisivuilta löytää lisätietoja osoitteessa https://www.pien.fi/.

Leave a Reply

Your email address will not be published.