Taulu seinälle

Uusi taulu

Tilasin jokin tovi takaperin Ifolorilta itseni ottamasta valokuvasta isokokoisen julisteen ja pistin sen taulukehyksiin kun sellaiset sain käytyä hakemassa. Kuva ei varsinaisesti ole mikään maata mullistava eikä myöskään paras valokuva jonka olen ottanut joten tämä oli enemmänkin testikuva josta saan käsityksen minkälaisella laadulla kuva tulee kohtalaisen kokoisena julisteena jotta tiedän jatkoa ajatellen haluanko näitä tilailla.

Tilaamani kuvajulisteen koko on 60×90 joten luonnollisesti taulukehykset jotka ostin olivat 61.5 x 91.5 eli väärää kokoluokkaa, kuinkas muuten. Nopeasti olin aikaisemmin mitannut taulukehyksestä että koko olisi ollut 60×90 mutta olin katsonut väärin enkä GameStopissa käydessä enää huomannut edes katsoa minkä kokoisia kehykset ovat. Heh.

Yhtä kaikki, kuvan laatu julisteessa on hyvä mutta tästä blogipostauksessa näkyvästä kuvasta siitä ei juuri toki tolkkua ota. Kuitenkin kuvan laatuun olen sen verran tyytyväinen että jahka otan enemmän valokuvia voisin näitä alkaa kehityttämään ihan tauluiksi seinille jatkossakin. Pitää vain etukäteen miettiä kehykset ja oikeat kokoluokat jotta ei näy ikävästi taustapahvit julisteen ja kehyksen välissä jatkossa. Siihen asti tällä mennään.

Mukavaa vaihtelua kun käytävälläkin oli hetken aikaa jonkinlainen taulu edes seinällä. Samana iltana kun taulun seinälle laitoin tuli se sieltä myös alas ryminän kanssa 😀 Ihmettelin koneella istuessa mikä kolahdus käytävästä kuului kunnes huomasin että taulun seinäkiinnike petti seinän puolelta ja taulu sitten tuli lattialle. Siitä ei siis pitkää iloa ollut mutta onpahan nyt taulu valmiina odottamassa että löydän sille uuden sijoituspaikan, ehkä keittiöön tai makuuhuoneeseen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.