Suosituksia-sivu lisätty

Kuten jotkut on jo saattaneet havaita on tänne sivustolle tullut viikonlopun aikana uusi alasivu Suosituksia.

Suosituksia-sivu on sivu jossa pidän ajantasaista listaa asioista joita suosittelen eli aina kun tarvitsen luntata mitkä olisi sellaisia oluita joita haluan suositella muillekin tai millaiset elokuvat ovat olleet mielestäni näkemisen arvoisia voin käydä tarkistamassa itsekin kyseiseltä alasivulta koostettua listaa.

Tällä hetkellä suosituksia on kategorioissa Oluet, Elokuvat, Vampyyrielokuvat, Pelit, Kirjat sekä Ravintolat. Lähes kaikissa postauksissa on linkki blogipostaukseen mutta kaikissa ei. Esimerkiksi olen katsonut muutamia loistavia elokuvia joita on mahdoton olla suosittelematta mutta en vain ole vielä kerennyt tai jaksanut kirjoittaa niistä arvostelua blogiini. Kuitenkin ne ovat sellaisia elokuvia jotka menevät itselleni suositeltavien leffojen listalle niin laitan ne silti tuonne sivulle vaikka blogissa muuten ei aiheesta olisi juttua.

Listaa päivitän aina sitä mukaa kun jotain suosittelemisen arvoista tulee joten lista tulee päivittymään aina tarpeen mukaan. Laitan kyseisen sivun alalaitaan tiedon milloin sivua viimeksi on päivitetty ja miltä osin jotta näkee siitäkin suoraan onko jotain uutta tapahtunut sitten viime vilkaisun. Tietenkään suosituslista ei luultavasti tule päivittymään joka viikko sillä moni asia on erinomainen tai hyvä mutta ei kuitenkaan niin hyvä että menisi suosituslistalle. Suosituslistalle kerään vain omasta mielestäni parhaista parhaat asiat enkä kaikkia mikä on ollut hyvä tai erinomainen mutta ei kuitenkaan loistava.

Leave a Reply

Your email address will not be published.