Autolla Tampereelle

Aamulla aikaiseen oli usvaista

Kävinpä eilen Tampereella ensimmäistä kertaa moneen vuoteen omalla autolla ajaen. En ole aikaisemmin Helsingin suunnalta tullutkaan Tamperetta kohden joten eilen oli hyvä aika käydä kun Tampereelle oli muutenkin mentävä työreissu tekemään.

Lähdin aamusta joskus puolen kuuden maissa matkaan ja otin kameran mukaan siltä varuilta että jotain kiinnostavaa matkalla sattuisi osumaan objektiivin eteen kuvattavaksi. Ei kovin montaa kuvaa tullut otettua mutta aamuinen usva oli mukavan näköistä katsella ajellessaan joten pysähdyin siitä ottamaan myös muutaman kuvan.

Lähikuvassa jokin kukka

Ainoastaan alkumatkasta oli realistisia pysähtyispaikkoja kuvaamista varten sillä kohtalaisen nopeasti alkoikin jo moottoritie jonne ei tietenkään auton kanssa pysähdellä valokuvia ottamaan ihan vähässä kummassa. Samalla reissulla tuli myös havaittua että Toijalan ABC:n pihassa on veturi jota voisi joskus liikkuessaan käydä lähemminkin kuvailemassa. Tähän hätään otin vain muutaman kuvan ilman sen pidempiä operaatioita.

Omalla autolla kun olin liikenteessä sain samalla reissulla käytyä kahvittelemassa kavereiden luona. Oli kyllä mukava nähdä heitäkin pitkästä aikaa 🙂

Juna jota voisi joskus käydä paremmin kuvailemassa
Sama juna toisesta kulmasta. Harmillisesti valotolppia tulee myös kuvaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.